کم آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشار قوی برق در طرقبه شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان دستورالعمل جدید عربستان برای انتقال آب زمزم از سوی حجاج تأثیر خواب باکیفیت بر جلوگیری از سکته تجویز دارو‌های خارج از فهرست رسمی دارویی ایران تخلف است ادامه خدمت‌رسانی هلال احمر در عربستان تا هشتم محرم چند راهکار برای افزایش استقلال در کودکان نوروبیون برای چه کسانی مفید است؟ پلیس اماکن با فعالیت "اتاق‌های فرار" موافق است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٠ تیر ١۴٠٣) | بارش‌های رگباری در برخی نقاط استان تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریور ۱۴۰۳ نحوه محاسبه رقم افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری اعلام شد + جدول کلاهبرداری گسترده مافیای خارج‌نشین از طریق فضای مجازی در مشهد ترفندهای ساده برای مدیریت مصرف آب چرا مبلغ واریزی علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق به حساب بازنشستگان متفاوت بود؟ ضوابط و مقررات پرداخت مستمری بازماندگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد + جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی

  • کد خبر: ۲۲۶۹۸۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی
آلرژی یا حساسیت زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به یک ماده خارجی حساسیت‌زا، که معمولاً بی ضرر است، بیش از حد واکنش نشان می‌دهد، اما راهکار‌هایی برای کاهش علائم حساسیت فصلی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آلرژی یا حساسیت زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به یک ماده خارجی حساسیت‌زا، که معمولاً بی‌ضرر است، بیش از حد واکنش نشان می‌دهد.

عوامل حساسیت‌زای رایج عبارتند از گرده، کپک، گرد و غبار و برخی غذاها. سیستم ایمنی، آلرژن را با یک ماده مضر اشتباه می‌گیرد و برای مبارزه با آن آنتی بادی تولید می‌کند. این آنتی بادی‌ها ترشح هیستامین را تحریک می‌کنند که منجر به علائم آلرژی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش می‌شود.

انجام اقداماتی برای جلوگیری از واکنش‌های آلرژیک و کاهش علائم می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شما کمک کند.

چه کسانی بیشتر در معرض خطر آلرژی هستند؟

آلرژی یک بیماری شایع است که افراد را در هر سن و زمینه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد. عوامل خطر خاصی با افزایش خطر ابتلا به آلرژی مرتبط هستند، از جمله:

سن: آلرژی در هر سنی ممکن است ایجاد شود، اما برخی از آنها در سن خاصی بیشتر احتمال دارد مثلاً آلرژی‌های غذایی در نوزادان و کودکان شایع‌تر است، اما می‌تواند در هر سنی شروع شود.

آنتی بیوتیک‌ها: برخی شواهد نشان می‌دهد که مواجهه و مصرف زودهنگام آنتی بیوتیک‌ها ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را افزایش دهد.

قومیت: تحقیقات نشان داده است که گروه‌های نژادی خاص بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آلرژی هستند برای مثال کودکان بیشتر از کودکان سفیدپوست آلرژی غذایی دارند.

سابقه خانوادگی: در صورت داشتن اعضای خانواده مبتلا به آلرژی، احتمال ابتلا به آلرژی بیشتر است.

جغرافیا: آلرژی در مناطق شهری و کشور‌های توسعه یافته شایع‌تر است. این ممکن است به دلیل افزایش قرار گرفتن در معرض آلاینده‌ها در این مناطق و تفاوت در رژیم غذایی و سبک زندگی باشد.

جنسیت: تحقیقات نشان داده است که زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به آلرژی هستند.

راه‌هایی برای کاهش علائم حساسیت فصلی

در ادامه راهکار‌هایی برای کاهش علائم انواع حساسیت‌ها از جمله حساسیت فصلی آمده است:

تمیز نگه داشتن محیط خانه: مواد حساسیت‌زا مانند گرد و غبار، پوست حیوانات خانگی و کپک می‌توانند در خانه تجمع کنند. تمیز نگه داشتن محیط می‌تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض آلرژن‌ها کمک کند.
 از نگهداری حیوانات پرهیز کنید.
حداقل هفته‌ای یکبار گردگیری کنید.
سیگار را ترک کنید و از قرار گرفتن در معرض دود سیگار خودداری کنید.
ملافه‌ها را در آب داغ بشویید.
شیر مادر به کودکان خود بدهید: خطر ابتلا به آلرژی و اگزما را در کودکانی که شیر مادر مصرف می‌کنند کاهش می‌یابد.
ایمونوتراپی: ایمونوتراپی آلرژن یکی از راه‌های کاهش ابتلا به این بیماری است. منظور از ایمونوتراپی، قرار گرفتن در معرض مقادیر کم و فزاینده یک عامل حساسیت‌زا برای ایجاد تحمل و از بین بردن تدریجی واکنش‌های آلرژیک است. این یک درمان طولانی مدت است که شامل تزریق واکسن یا قرص‌های زیر زبانی برای کاهش یا از بین بردن آلرژی است.
مصرف پروبیوتیک‌ها: پروبیوتیک‌ها ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را به ویژه در نوزادان و کودکان کاهش دهند. این باکتری‌ها و مخمر‌های مفید ممکن است فواید سلامتی داشته باشند. ماست، کفیر و غذا‌های تخمیری (مانند کلم ترش یا ترشی) سرشار از پروبیوتیک هستند. پروبیوتیک‌ها را می‌توان به عنوان مکمل غذایی نیز مصرف کرد. تصور می‌شود پروبیوتیک‌ها باعث رشد باکتری‌های مفید در روده می‌شوند که به جلوگیری از رشد بیش از حد باکتری‌هایی که ممکن است در ایجاد آلرژی کمک کنند، کمک می‌کند.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->